Particles Website

E-learning

Onderscheidende e-learning

Wij bieden grafische en technische ondersteuning bij het ontwikkelen van e-learning. Goede e-learning bestaat uit uitstekende inhoud die onderwijskundig onderbouwd is met variatie in leer- en toetsvormen. Maar het is ook belangrijk om een prettige en consistente uitstraling aan het geheel te geven, zodat het eindproduct er nog professioneler uit ziet. Met onze grafische en functionele expertise en onze affiniteit met onderwijs helpen wij organisaties die hun e-learning naar een hoger niveau willen tillen.

Bekijk hieronder onze e-learning oplossingen.

 

Image
This image for Image Layouts addon

Slimme mobiele learning

Een slimme mobiele learning platform maakt gebruik van de kracht van zelflerende AI en gamification om mensen op een leuke manier te laten leren, de leereffici├źntie wordt hierdoor met 5x verhoogd, direct op hun mobiele apparaat.

Meer over mobiele leeromgeving
informatieve animaties

Informatieve animaties

Een animatie kan goed ingezet worden voor een marketing- of bedrijfsfilm en kan bijvoorbeeld een stappenplan, organisatieproces, cijfers en data duidelijk weergeven en uitleggen.

Meer over animaties
E-learning trainingen

Articulate training op maat

Articulate Storyline 360 is een krachtige tool waarin je de mooiste interactieve online cursussen en e-learnings kunt maken voor web en mobiel. Wij ondersteunen bedrijven en organisaties met passend beeldmateriaal voor trainingen die opgezet zijn in Articulate.