Over ons

Buro In Petteau

Opgericht in 2006 door Margje Willemsen en Hinse van Dijk. Zij vonden in elkaar de ideale aanvulling op het snijvlak tussen design en techniek. Als bureau zijn ze altijd bezig met het creëren van uitingen, of dit nu offline of online is. Sindsdien heeft Buro In Petteau meer dan 200 projecten uitgevoerd en een gevarieerde klantenkring bij elkaar gebracht.

Kennis = kwaliteit

Eigenaren Margje en Hinse geloven dat kennis en analytisch vermogen bepalend zijn voor een mooi eindproduct. Goed inleven in de wensen van opdrachtgevers, en inhoudelijk adviseren waar nodig. Dat, in combinatie met de kennis die zij hebben opgedaan tijdens volgen van hun masteropleiding aan de universiteit, zorgen ervoor dat projecten een vliegende start krijgen.

Margje Willemsen, MA Bdes

Initiatiefneemster en creatieve brein achter Buro In Petteau. Studeerde eerst Grafische Vormgeving & Typografie (Bdes) aan de Kunstacademie in Den Haag en daarna Nieuwe Media & Digitale Cultuur (MA) aan de Universiteit Utrecht. Creatief en een tikkeltje alternatief. Zorgt ervoor dat bedrijven een geweldige (unieke) uitstraling krijgen vanwege haar frisse blik op huisstijlproducten en webdesigns. Haar guilty pleasure: doet aan font shopping. Valkuil: altijd perfectionistisch, ook als het niet hoeft.

Margje Willemsen MA BDes Illustratie

Hinse van Dijk, MSc

Mede-oprichter en -eigenaar van Buro In Petteau. Studeerde Informatiekunde (BSc) en Business Informatics (MSc) aan de Universiteit Utrecht. Houdt zich al sinds zijn whizzkid-periode al bezig met het vervaardigen van websites. Focust zich altijd het liefst op een perfecte gebruikerservaring. Heeft iets met snorren. Speelt fanatiek retrogames. Valkuil: bijt zich soms letterlijk vast in projecten.

Hinse van Dijk MSc Illustratie

Teeuwis Hillebrand, BICT

Technisch strateeg en ontwikkelaar bij Buro In Petteau. Gaat het liefst complexe technische uitdagingen aan. Laat anderen schrikken van het gemak en snelheid waarmee hij een technische oplossing bouwt. Is het liefst de spil en organisator van een project. Hanteert de quote: techniek is nooit een belemmering. Valkuil: skipt lunch bij naderende deadline.

Teeuwis Hillebrand BICT Illustratie

Peter van Sark

Multi-inzetbaar teamlid bij Buro In Petteau. Heeft de unieke gave om zowel grafisch als technisch aangelegd te zijn. Gebruikt in 1 zin moeiteloos de begrippen PHP en PMS. Is een echte family man. Kijkt graag horror B-films. Valkuil: is slecht in Pitfall.

Peter van Sark